Onze filosofie

MANSAN Natural Health & Beauty

In januari 2000 is Sladjan Crkvenjaš zijn eenmanszaak MANSAN begonnen om zo veel mogelijk mensen op hun werkplek met een massage een wekelijks ontspanningsmoment aan te bieden. Medio april 2000 ontmoetten Slađan en Debora elkaar en zij ontdekten dat ze een gezamenlijke droom hadden: zij wilden op hun manier mensen verwennen en aandacht en liefde geven. Dit idee werd uitgewerkt en hieruit ontstond in 2005 MANSAN Natural Health & Beauty, een instituut voor schoonheid en gezondheid.

Hoe werkt MANSAN Natural Health & Beauty?

MANSAN Natural Health & Beauty is volledig natuurlijk en werkt volgens de eeuwenoude principes van de vijfelemententheorie vanuit de Traditionele Chinese Geneeswijse. Een oud Chinees spreekwoord luidt: ‘Zo binnen zo buiten, zo buiten zo binnen.’ Vanuit die gedachte werken Slađan en Debora met uitsluitend natuurlijke producten, zowel bij de cosmeticaproducten als de voedingssupplementen, om mensen van binnen en van buiten gezond en stralend te maken.

MANSAN Natural Health & Beauty behandelt volgens een combinatie van acupunctuur en de Chinese massagetherapie en gebruikt natuurlijke kruiden en voedingssupplementen voor zowel de therapeutische als schoonheidssalon behandelingen. Met name anti-aging is een beproefde behandeling. Deze combinatie van natuurlijke cosmetica van Phytobiodermie, holistische kruidenvoedingssupplementen, chromatherapie, lymfedrainage en cosmetische acupunctuur uit het oude China heeft haar waarde voor de klanten van MANSAN Natural Health & Beauty al meer dan bewezen.

Niet alleen de particulieren, maar zowel kleine als grote bedrijven, van een kroeg tot aan de ministerraad, hebben hun gezondheid en schoonheid aan MANSAN Natural Health & Beauty toevertrouwd. Kortom, bij MANSAN Natural Health & Beauty is uw gezondheid en schoonheid in goede handen.

Heeft u nog vragen?

Wees dan gerust zo vrij om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

Met mooie gezonde groeten,

Sladjan en Debora Crkvenjaš