Dermaroller

Rol je huid gezond bij Mansan

DermarollerTM Therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. De DermarollerTM maakt duizenden microscopisch kleine ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid. U voelt hier niets van, omdat er vooraf een verdovende creme wordt aangebracht. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen -en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten van huidverzorging tot 200 keer meer in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dit resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Er is een Dermaroller voor thuisgebruik en er zijn Dermarollers voor professioneel gebruik door specialisten. Deze rollers hebben langere naaldjes en er wordt eerst een verdovende crème aangebracht. De resultaten overtreffen zelfs fraxel laserbehandelingen en dat zonder down time. Vele sterren hebben het geheim van DermarollerTM al ontdekt!

DermarollerTM Therapier resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

Acné-littekens en atrofe littekens
Verouderde -en zon beschadigde huid
Rimpels en lijntjes in aangezicht en décolleté
Striae en striemen

Dermaroller is het geheim achter de jeugdige look van o.a. Angelina Jolie! Haar man Brad Pitt adviseerde haar de Dermaroller, nadat hij zelf succesvolle behandelingen had gehad om zijn acne-littekens tegen te gaan.

Dermaroller in de pers.